Forever21.com


Bara några av dom många sakerna jag inte skulle tacka nej till från Forever21

Har länge tänkt och beställa från deras webshop eftersom dom inte finns i Sverige.
Men tänkte göra slag i saken ganska snart. Handlar man för minst $ 75 (ca 580 svenska kronor)
så får man gratis frakt. Tänkte kanske vänta till efter jag har fyllt år om jag får pengar eller presentkort där så slipper jag ta från mitt studiebidrag eftersom jag håller på och sparar till en systemkamera...



Kommentarer
Maja. kommenterade:

Bara så du vet så blir det nästan alltid frakt om man beställer ifrån forever21, så du kan räkna med några hundralappar extra när du beställer:)

2008-11-03 @ 12:17:46
URL: http://mcaria.blogg.se/
Matsdotter kommenterade:

Ungefär så här brukar mängderna se ut när jag gör frosting, men jag höftar rätt myecket, beror ju på smak och den är ju olika som vi vet.



ca 50 g margarin

ca 100 g philadelphia

1 msk citronjuice

minst 1 pkt florsocker, du får ha i tills du tycker konsistensen är bra, beror på oom du ska spritsas eller inte etc etc.. tänk på att den tjocknar lite om du ställer den i kylen ett tag, så prova dig fram sakta.

Lycka till!

2008-11-03 @ 15:02:09
URL: http://matsdotter.blogg.se/
Martina kommenterade:

Svar: De är tagna med systemkamera och objektivet Fisheye!

2008-11-03 @ 15:26:23
URL: http://reeadmymind.blogg.se/
Johan kommenterade:

Sv>>aa, action blev det. Eftersom jag set en del själv tycker jag inte det passar med komedi eller så. Men blir man förförd av specialeffekterna kan man bli nöjd ;) hehe Får se vad nästa film blir. Blir det nån som inte är action ska jag försöka skriva om den ;) :P

2008-11-03 @ 16:48:38
URL: http://hamelius.blogg.se/
Mischa kommenterade:

Svar: Street och Jazz haha :P

Älskar forever21! de har alltid så snygga kläder!:D

2008-11-03 @ 17:08:54
URL: http://www.miischas.com
Louise kommenterade:

Klänningen och paljettröjan är ju to die for!

2008-11-13 @ 22:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0