Äntligen

äntligen har dansen börjat. Eller ja, snarare i måndags. Nu blir det fullt upp. 6 pass i veckan (!).
Jazz, HipHop, Grupp-, Par-, singel- och formationsdisco.

image90
bjuder på en bild från dansuppvisningen i skolan. Här är det hip hop som gäller..

Danceoholic

Nu längtar jag något så otroligt mycket efter dansen och som tur är så börjar den på måndag! Både i skolan och på Knut. Jag märkte på idrotten hur mycket kondition jag hade tappat över sommaren och hur ont jag fick i knäna över att bara springa runt fotbollsplanen men det är väl bara för mig och börja träna snart så jag kommer i form tills på måndag (okej, jag har 3 dagar på mig hur nu det ska gå). Jag längtar hur mycket som hälst till att få hoppa ner i ett par dansskor och köra järnet av mig ; )
 
Och att dansen snart börjar firar vi med en liten discovideo... Enjoy
föressten nån som vet vad låten heter?

Those Dancing Days - Hitten


hej skolan

Nu är skolan i gång igen och det är ju inte direkt nått jag har sett fram emot. Skulle gärna ta sommarlov typ sisodär en termin till.. Men det är skönt att det är sista året på gumaelius och sista året jag värkligen måste gå i skolan. Sen blir det gymnasium, men vilket program? Känns som om alla vet vad de vill gå förutom jag. Ge förslag, ge förslag!!


Nu har jag roat mej med att titta på bilder på bilddagboken och då hittade jag den
HÄRA bilden som bara måste ses ( från paulines bilddagbok).

känner mig inte riktigt frisk ännu och paddling + tält på torsdag till fredag. Hur ska det här nu gå?

Jag tycker det är väldigt roligt att få kommentarer, idag hade jag fått 7 st (var av 3 var från mig själv, hehe)

katten

   

crazy cat är busig och letar hårsnoddar...
 

Sick, part 2

fortfarande sjuk men på bättringsvägar. Snälla, kan inte nån komma hit med morotstårta? Jag vet att jag typ är den ända (bortsätt fårn hanna + syrran) som gillar det men vafan det är ju gott.

jag är så händig

Yes, nu funkar ljudet på min dator. jag är händig som attans

Sick

Självklart så ska man ju bli sjuk nu sista veckan på sommarlovet. Jag som hade planerat saker och allt. Men gissar på att jag inte har någon feber i morrn iallafall. Jag som vill upp på stan och titta på halva reapriset! SALE in my heart!


Spiderpig, Spiderpig, does whatever a spider pig does......
Hanna är Homer och jag är Spiderpig. Yeah, we rock!

By the way, nu har jag insett att min blogg är 1 år och 12 dagar! Det måste firas. Gärna med morotskaka.

en fyndig rubrik om dagens morgon

Morgonpigg är man här! Vaknade ungefär vid kl 07. Pratade med sofia lite på msn och satt och sökte på google (bra sätt att roa sig på, haha). Då hittade jag det hära sidan.
Man kan skicka boxar med godis i och en liten hälsning. så nu sitter jag och väntar på att någon snäll person ska skicka en sån box till mig så jag slipper pallra mig i väg till affären.

halloj läsare

nu har jag tittat i statistiken på bloggen och det såtr att jag har mellan 3-9 läsare per dag (haha). Vilka är ni där ute?
lämna en kommentar så får jag se.

byggare blogg ? :P

har gjort om vickans blogg, ta en titt!
som ni ser har jag även gjort om min! Vad tycks?

hemma nu och det betyder ett nytt inlägg

Nu är man hemma igen och det är torsdag och torsdag betyder CSI Miami. Om dom nu inte har slutat med det. Men torsdag betyder också att det är fredag i morgon och fredag betyder att veckan snart är slut och det betyder ju att det bara är en ynka vecka kvar på sommarlovet. Och det betyder att Elin är sur....

Föressten om ni vill hitta på något så är det bara och ringa. Ni vet mitt nummer och jag har mobilen framför mig så jag lovar att jag kommer svara snabbt. Föressten igen, på måndag börjar väl modeveckan i stockholm om jag inte har vel? Åka dit, men med vem.. ?

mot nyköping

idag bär det av mot nyköping. Träffa mormor. Men jag vill stanna hemma, jag har varit borta tillräckligt i sommar.. och snart är det skola.

Alright, Still

Har nyss lyssnat klart på Lily Allen skivan jag nyss brände ut. Riktig bra faktiskt

Simpsonizme.com

Nu har jag hittat en ny rolig sida! SimpsonizMe heter den. Man laddar upp ett kort på sig själv och så blir man en simpsonfigur. Sen kan man ändra ögon, kläder osv. så man blir nöjd.
image79Vilken vart mest lik mig?image80
image78
så här ser det ut när det är klart. Haha, det var typ den fulaste bilden jag men det var bara den som funka.