Mmmm.. Tvål i näsan

Det kliar och bränner i gommen/halsen. Idag när jag var på stan så var jag ju tvungen att lukta på en duschkräm eller tvål (kommer inte ihåg vad det var) och då råkade jag klämma på tuben så det kom upp tvål i näsan på mig (fråga inte hur jag lyckades). det började bränna och svida så jag var tvungen att snyta mig typ 100 gånger och nu har det gott över i näsan men det har gått ner till gommen. Jag gör aldig om det. Så från och med nu håller jag mig på avstånd från att luckta på duschkrämer..
Köpte mönster till mina danskläder (singel). Eller till linnet iallafall. Svårt att förklara men det blir nog bra. Och en rutig klänning från H&M.

vet du vad, jag har en läskig symaskin

Sydde mitt linne till dansuppvisningen i onsdags. Okej, det var väl inte så mycket att sy men ändå.  När jag hade stängt av symaskinen och skulle gå därifrån sattes den på och börja sy av sig själv! Snacka om att jag vart rädd då! Spooooky...

image39 här är mitt slivergröna linne

tjoflöjt

Nu så här lite i efterhand så kom jag ju på att Playa del sol har slutat.
snart ska jag träffa vickan och sen ska vi träna lite på dansen. i morrgn blir det vattenaerobic med hanna och kanske vickan om hon nu skulle på det med. Haha, det var en kul tant som sjöng i bland, HÖGT.


fortfarande är jag skitdålig på rubriker så ja, lite konstiga ord får duga till jag kommer på något bättre

Ett stycke papper

image38
bara för att jag gillar och leka med photoshop måste jag lägga upp en bild jag har gjort där..

Playa del sol i kväll. Men inget svensk program kan bli bättre än mäklarna!

en fyndig rubrik var det här

Nu ska jag byta prao för det var så tråkit och det fanns typ ingenting att göra på The Coffee. Aldrig att jag åker buss så tidigt igen! var typ dr en timma varje dag innan jag började. Och  nu har jag diskat så det räcker i typ 3 - 4 år, om änns det. Sen fick jag äta lunch själv, jag har skittråkit när jag äter själv måste ha någon att prata med.
Idag på lunchen kom jag på hur mycket jag saknar att åka tåg med trampolinisarna.
Det är alltid kul att åka tåg, speciellt när man skrattar. Skulle viljat följa med Vickan i helgen till uppsala men jag har inga pengar kvar. Jag vet ifan vart mina pengar tar vägen. Jag tycker inte att jag köper speciellt mycket.. Så det får bli att titta på poängjakten i helgen, nån som ska med?
Nu har jag hittat ett rött linne!! YES. Och så har jag lagt märke till att Hanna använder ordet mäktigt typ 78 gånger om dagen.

Hej kom och hjälp mig! jag kan inte komma på rubriker..


?

Jag har letat över allt på stan efter ett rött linne  men hittar inget. Är det den ända färgen som det inte finns på något plagg i år? Jag måste jag ett rött linne nu! Var kan jag hitta ett?


skola igen

Kom nyss hem från tandis.  Jag hade 2 hål.  Mina första hål men jag är fan stolt att jag inte har haft några hål innan. Men snart ska jag iväg och simma med Hanna. Vi måste simma några ggr så vi hinner att använda
våra kort klart.

    
gamla bilder men vafan vi är bäst! forever you and me


Beat box

Från uttagningen till franska idol. Eh, hur duktig får man vara !? Det är bara han inget instrument till eller så..


Myheritage.com

 
http://www.myheritage.com

_

Oh Nuts,  jag vart sugen på nötter. Nu bär det iväg till ekershallen.