hemma igen lite brunare

Nu är man då hemma från Kreta. Eller ja man kom ju hem i går rättare sagt.
Om ni vill titta bilder ska ni klicka HÄR. Om man måste skriva in något lösenord för att se så är lösenordet just lösenord.  På fredag blir det troligtvis grillning med hanna,  vickan och några flera. Fast typ alla är väl borta nu..
Bjussar på senaste photoshopbilden.
 image77

PÅ SÖNDAG BÄR DET AV TILL...

 image69

riks 007

Visst det kunde ha varit bättre väder i början av veckan men annars var det väl soligt och fint (haha gud vad kul och läsa om vädret...). Och det känns som vi levde på tortilini hela veckan men det gjorde vi ju nästan.
Spökvandringen var ju inte den bästa men faskien vad kul det var när pauline började springa, jag trodde jag flög efter henne. Så snabbt sprang hon, eller jag det är lite svårt att beskriva men haha ja...
Tvåa i staffet fast det var bara tre lag med.. Nästa år ska jag vara med på massor med saker, fast det säger jag varje år och det blir väl ändå inte så..
Tack Alex för att du knäckte min rygg, jäklar vad det knakade men det var jätte skönt.

(klicka för att se större bilder)
     
Om det är någon som söker en svart sovsäck med märket Bergcuven på fodralet så har jag den hemma hos mig.
Och Moas luftmadrass.

hello hello örebro

nu är man hemma från motala och riks 007 och det ska bli skönt att sova i sin egna säng och inte små fjuttiga uppblåsbara liggunderlag. Bilder och mera text kommer senare när jag har tid.

bye bye örebro

I morgon bär det av till motala. Blir borta i en vecka, ring om det är någonting. Hoppas att jag inte har glömt någonting, inte för att jag tror att jag kommer att använda dom tusentals kläder jag har med mig men i allafall.
Jag har följt Vickans och min egengjorda pack lista ( haha man kanske brukar ha egengjorda packlistor ?! ) och tror att jag har fått med mig allt.


Nyss skrek frida att det var Ugly Betty idag. Hallå har jag missat att det börjat igen eller!?! Någon säg om det har kommit nya avsnitt och det är dom som dom visar eller om det är repriser! 


elin badar ;)
bjuder på en liten sommar bild på mig själv eftersom det är sommar och
alla stackars människor kvar i Örebro kommer sakna mig så förbaskat mycket.


presenthandling

Nu är jag hemma från stan med Vickan. Köpte presenter till hanna, kan ju faktiskt inte skriva det ifall hon tittar men jag tror inte att hon gördet. Men för att vara på den säkra sidan så skriver jag det i morrn efter att jag har varit hos henne. Och för hennes eget bästa så hoppar jag att hon bjuder mig på fika!
När Vickan och jag var på stan så kom jag på hur gärna jag vill sy någonting, jag åste fråga mamma om hon vill köpa tyg åt mig, jag betalar inte det själv eftersom det är dyrt och jag är halvpank ( om man nu kan vara det).

finaly finished!

Nu är jag äntligen klar med ett armband som jag har suttit och hållt på med i ett antal timmar. Jäklans pärlor, måste ni vara så små?

Ge mig!

image68

Måste bara säga att
här finns dom absolut snyggaste tröjorna!  Ge mig, ge mig, ge mig!

en så kallad rubrik

Kom nyss hem från hästhagen, var där och hälsa på Vickan och Viktor när dom jobbade.
Haha Vickan och jag gjorde lite "plastikoperation", lite av en tradition eller vad säger du ?

By the way, Tenacious D - The pick of destiny måste ses! Jack Black och hans filmer är ju lungt bäst.
image67

ursäkta för ett lite lamt inlägg,