Fredag 29/9 2006

Fredag igen och en till vecka i skolan är slut. En vecka närmare till Höstlovet. På nästa fredag ska danstjejora lära killarna dansa på idrotten, det ska bli kul å se. Vickan i helgen oxå. Saknat..

Måndag 25/9 2006

Swing på dansen i skolan. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde men så grymt jobbigt. Sen så gick Sara och jag till Knut Säborg och skulle köpa skor men självklart så var han (Maud?!) inte där på måndagar. Vi tajmar allt så bra sara. Så vi tog en bulle och sen ringde Olivia och berättade att skolkattalogen hade kommit. Jag ser inte så normal ut men bättre än förra iallafall.

Måndag

6 dagar sen jag bloggade, nu får jag skärpa mej lite. Idag slutade vi tidigt i skolan , 14.15. Vi hade redovisning på vårat parti för 7:orna i dag i skolan. Det gick väl sådär men jag hoppas inte att det blir G på den för då blir jag besviken. VG skare va´! Och så har jag en liten rolig låt på huvudet som sara och sofia har lärt mej. En liten fågel hinnar gammalt bröd, FLING FLING. eller fröd som jag säger...

Måndag

Jag ska göra engelska glosorna nu, jag brukar börjalite sent med sånt för jag tror jämt att jag lär mej så snabbt, men det gör jag inte.. Sträckte mej på dansen i skolan i dag när vi skulle kicka.

Söndag

Idag så har jag varit ute med syrran och Poppie på promenad. Det var kul men hon drar i kopplet och så fick jag plocka bajs. Sen hade jag med mig en vattenflaska som jag kastade vatten med så fångade hon det i luften. Sen så fick hon tag ikopplet och ville inte släppa, busiiigt. ikväll blire hembakt bröd. 96344-20

96344-19

96344-18


Onsdag

skolan har vl varit sådär. Potatisen smakade salt! FÖR SALT. Men när jag väl får för mej för något så är det så. Tyvärr.

Tisdag

Så kom man hem från skolan, dans nyss. det är mycket roligare nu än med marie. Träffa Sara och Emelie sen utanför Nerikes.

Måndag

Måndag igen. Gjorde nyss klart engelska läxan men inte riktigt säker på att gjorde rätt. Men iallafall så är jag rätt road åt "idol-anna"s kollagepå lunar , tack olivia för att du tipsade mej om hennes lunar. Hon tror ju själv att hon är så bra. Ett gott skratt förlänger livet. Aja vad ska man skriva? nu ska jag titta på Outsider, typ.

Fredag

jag har tappat bort mobil i dag fast olivia och jag fick tillbaka den sen. Vi var i oxhagen och sprang i spåret med skolan och sen skulle jag kolla vad klockan vart så jag skulle ta upp min mobil och då såg jag att jag hade tappat den. olivia och jag ringde till den från hennes mobil sen var det någon utlänning som svarade och hon snacka massor, hon var typ i skogen med en barnvagn och massar . Men iallafall fick jag tillbaka den efter mycket. 96344-15

96344-16

96344-17