Torsdag

Inte bloggat på 5 dagar, det var dåligt. Idag så ska jag självklart slå mej. Jag snubblade över en bänk utanför cafét i skolan när sara ,jag och sofia skulle till bibblan. Det stog massa där och jag föll över bänken och landade på den och så skrattade massa, men jag skrattade ocksåmen när jag reste mej så gjorde det ont så jag haltade fram halva dagen i skolan. Hur lyckas man? iallafall så fick jag ett skrubbsår och det kommer säkert bli värsta blåmärket av det. Men sånt är livet. Men jag ont i benet och så ska vi springa i morrn på idrotten, typ 5km eller?

Lördag

Hemma hos vickan.  Tunneldisco sen. Det ska bli kul.


Tisdag

96344-14

96344-13

 96344-12

96344-11

96344-10

Skola återigen. Efter det så åkte olivia och jag upp på stan i dag igen, köpte ett diadem (rosa med rosset). När vi var inne på Kicks så ringde Vickan. Träffade henne på H&M. Sen hjälpte vi henne att hitta hängslen. Vickan var hungrig och vi med så vi kilade vidare till McDonalds eller "Gyllene Måsen" som Vickan säger. Glass är gott. Skolfoto i morrn, hmpf..

Lördag

Var på Strike och bowlade med frida och pappa. fick typ 130 nånting

Fredag

96344-9

<-- på G-vik med sara i juli typ. Idag blire till vintrosa med Sara, det var skitlänge sen vi sågs ju. Så får man la se på poolen.

Torsdag

96344-8

96344-7

I made a braclent today. Vart nöjd faktiskt. Imorgon blir det sara fredrikson. Då får man la se deras pool.

elin och olivia

elin och olivia

Sov hos olivia i natt, vi skrattade, tog kort och lite mera.. Vi hade kul åt: doog,doog,doog, very doog. Men så är vi ;)så jag ska ta det lite lungt i dag, är lite småsömnig.

Måndag

Regnet öser ner. En vecka kvar till skolstart..

Fredag

Rea, rea och rea! Det är det som jag älskar! Speciellt när någon annan betalar åt en. Fick 3 fina linnen och en tjocktröja med typ nån brodyr på, fina allafall. Ätit jordgubbar idag, kanske dom sista? Eller nej vi har typ hundra påsar i frysen me jordgubbar..

Torsdag

Nu är det inte långt kvar tills skolan börjar :/ Tråkigt. Och så vill syrran sälja marsvinen, anons på blocket.se. Dom är så gulliga :D Lillen och Corro


Tisdag

Jag är så jävlans bra på att göra chokladmossue! så det så.. ;)

Måndag

var uppe på stan en liten stund på morgonen. Letade present åt syster men hittade inget till henne. Men jag hittade snyggaste linnet på H&M! Lila,rosa och typ korall randigt linne. Jättefint, funderar på att köpa det för det var inte dyrt, bara 69 kr.

Söndag

Idag blir det nog att ta det lungt..

Torsdag

Maneater är bra! Lyssnar nu om man vill veta ;)Idag är det tordag och vad betyder det? Jo, Ghost Whisperer. Elin likes. 96344-3