jäkla snuva

".. and then the trucks came over the hill. "
 Varje år ska dom få oss att köpa cocacola till jul med den meningen och massa röda lastbilar med julslingor. Nej tack. Jag ersäter aldrig min kära julmust med cocacola. Det skule vara som ett luciatåg utan en lucia eller  en midsommar utan midsommarstång. Plus när jag har blivit förkyld/snuvig (som jag är nu) som nu går det aldrig bort! Sitter kvar typ till sommaren. Kul me dans i kväll, med hiphop guppen som vi ska dansa hips don´t lie med. Så ska vi typ träna på att gå ner i brygga. Eller som Sara säger; bakåtbrygga.. Nej så säger man inte. Jag är ju den ultimata svenskaexperten som vet allt. Så det så!



I måndags:
Jag och sara skyndar oss upp på stan för jag ska hinna köpa Fishermans Friend innan dansen
Jag stormar in på Pressbyron vid Wasacafét och skriker (eller iallafall prata väldigt högt):
HAR NI SÅNNA HÄRA HALSTABLETTER?
Sara hittar dom förstås på hyllan men där tittar ju inte jag. Jag vill ju inte ha sånna dära fjuttiga Läkerol. Dom är väl bara för mesiga folk? Och det är ju inte jag...

fyller .

grattis jag fyller..
Jag kom nyss och tänka på i torsdags när vi hade gympa på idrotten och vi skulle göra handståendekullerbytta eller vad det nu heter. Så jag släppte ju händerna och landa pladask, varje gång...
Har köpt tyg till dansuppvisningen. Orange. Med en viss chans att jag ser ut som en pumpa, men ja..
Få ser om jag syr själv eller mamma. Ska snart upp på stan och träffa Sara och kanske Emelie och Jennie.

Kom och titta på dansuppvisningen med Nerikes Dansinstitut.
9 o 10 nov, brunnsparken


Praon slut

Äntligen fredag! Praon är slut. Fick sluta vid 12.50 typ. Det var bra för det fanns inget att göra. Så jag satt vid en dator där och så tittade jag på lite allt möjlig. Fick för mig att titta på hundkläder och hittade massor. Det finns hur mycket som hälst med fina kläder men massor med onödiga och konstiga saker, som t.ex. hängslen för hunden, ryggsäckar så hundarna själva kan bära saker och typ massor mera. Men det mesta var väl ok.



Hanna-dag

Var hemma och tog det lungt på förmiddagen. Sen så bakade vi pepparkakor (julbak i november, ja vet). Hade inga formar så det vart att skära med kniv. Men goda vart dem. 
Sen så träffa jag Hanna halv 1 vid haga. Vi simmade 1 kilometer. Det var bra gjort för mej som blir trött efter typ 5 länder. Men nu simmade vi alltså 40 längder. Sen så var det ju så att det var några småbarn som satt i en typ borg av skummgummi och den åkte över till motionssimmet så Hanna puttade bort dem.
Då kom en tant fram (eller snarade simmade) och sa att Hanna var en sån välförstående mor.
Jaha, Hanna hade visst blivit mamma och är 14 år. Sen så var det ju hon Emma (tittade i hannas skolkatalog och såg vad hon hette) som hela tiden ville simma om alla.
Om man försökte simma om henne så tog hon i allt vad hon kunde för att man inte skulle lyckas typ.
Man kännner av att man inte har tränat på loovet. Som när på dansen då fick jag håll
efter typ 10 sek och så fick jag skit mycket träningsverk i armarna.
Åkte hem till hanna sen och åt lite tårta och tittade på kort. T.ex som när hanna hade plastpåsar på fötterna i stadsparken och vi hade sminkat oss till typ kladdiga tanter (?) med alice.  Men kul var det iallafall. Nu blir det varma mackor med ost.
Den här dagen får garanterat MVG av mej.

Om jag var superhjälte skulle jag: Simma typ 40 kilometer. Oj föressten det vart mycket 40 idag. Simmade på 40 min, 40 flaggor och så vidare. Simmade en längd på 40 sek. Kanske inte så bra men jag tog i allt vad jag kunde. haha

morgon igen

Jag måste sluta vakna så tidigt. Jag börjar ju inte för än 11 på morgonen. Och så går jag upp 6.45 ändå för att äta frukost. Jag bara orkar inte plocka fram själv.  Pratat med Hanna på morgonen på msn.
Inget simma i dag, men i morrn. Hannas mamma fyller ju 40, grattis. Så jag sak försöka ta mej dit enligt hanna. Men jag vet inte vart hon bor eftersom dem har flyttat. Men tydligen nära mig och det är ju bra!

lite av min och hannas konveration på msn.
Hanna - I miss you
Jag - me too. (Där kom jag och tänka på hur fånigt det vart. Jag saknade mej själv ?  I bland måste jag nog tänka innan jag skriver/pratar. Och det gäller ju inte BARA på msn)

nu är det bara 15 dagar kvar tills jag fyller, kommer ihåg när jag var typ 7 och gjorde en nedräkningskalender så jag kryssade för varje dag.

Om jag var en Superhjälte skulle jag:  Skulle jag göra typ 20 flickisar på raken i mataffären när jag går och handlar (såg på tv). Haha det skulle nog vara jävligt kul.
Vickan har ju berättat för mej hur hon och Karin tränade på flickisar (var det handvolt?) i hennes soffa för några år sedan.

uttråkad

En sak som är tråkit med tiderna ja ghar på praon är att man börjar 11. Jag blir så lätt utråkad av att sitta hemma själv. Hade hällre börjat 8 och slutat 1.


OJSAN!  Nån ringde mig nyss. Ingen jag kände iallafall. Det var nån som sa typ hallå och sen var det några som pratade i bakrunden. Hmmm. Måste kolla upp det här. Det är många som ringer mej som har dolt nr eller som jag inte känner.


Senare: sökte på
eniro.se efter den som ringde. Det skulle tydligen varit nån som hette Alf Peter Persson som bor i Partille vid Paradiset. Men det var en tjej som pratade, Hmm ingen jag känner...



Tisdag 7 nov -06

praonignen fortsätter. inventerade och städade heeeeela sängjätten. -bra gjort elin!
Känns skönt och åka och dansa nu. Blir Marieberg med Frida som planerat i morrn?
Sen ska hanna och jag iväg och simma nån dag. Tack för den snygga sida på lunar hanna och alice (aliss)


Min stickning går fint specillt med nåt avsnitt CSI eller NCIS till. The war at home, Christine eller vänner går också bra.  Måste skynda mig hem från dansen för jag vill se Ugly Betty!


Måndag 6 nov -06

Äntligen kan jag uppdatera min blogg. Har har haft visrus på datan ett antal veckor så det kom bara massor reklam hela tiden så det var bara jobbigt. Idag börjar praotiden, 2 veckor på sängjätten, aspholmen. Bra tider iallafall 11- 16.


all musik och bilder är borta från datorn. Adjöss